0 4 minuti 4 anni

 

He anat a córrer pel passeig de Roses després del temporal d’aquests dies. Entre les algues que hi ha arrossegat el mar he trobat això: un envàs en perfecte estat de Tubi Tabi, un gelat de Frigo que es va deixar de fer l’any 1993. Tenim el que ens mereixem.

Miquel Brull @BrullMikel

@mminguez7 el meu nebot n’ha trobat un altre a la platja de sant antoni de calonge

Visualizza l'immagine su Twitter

EL PAÍS

@el_pais

Esta es la impresionante imagen que deja la borrasca Gloria a su paso por Portocolom, en Mallorca, con enormes olas golpeando la primera línea de costa. Los expertos ya había avisado de que el temporal marítimo generado por Gloria iba a ser excepcional https://bit.ly/38t3WAS 

Sorgente: La tempesta Gloria si abbatte sulla Spagna: pioggia e onde da record portano sulle spiagge rifiuti di 50 anni fa – Il Mattino.it


Scopri di più da NUOVA RESISTENZA antifa'

Abbonati per ricevere gli ultimi articoli via e-mail.